reviews

Reviews

Jerry, bedankt voor je begeleiding en je inzet

Samen met de kinderen heb ik afscheid moeten nemen van hun vader. Wat fijn is het dan om samen met Jerry invulling te geven aan de uitvaart. Door zijn persoonlijke aandacht en luisterend oor voelde hij precies aan wat wij wilden, een sobere, intieme maar waardige plechtigheid waarbij er ruimte was voor een lach en een traan. Jerry bedankt voor je begeleiding en je inzet. Het maakt dat wij met een fijn gevoel terug kunnen kijken op iets dat zo verdrietig is.

Miranda van der Neut & Kids

Jerry kwam als geroepen

Jerry kwam als geroepen. Hij heeft ons, mijn broers en mijn zus, bijgestaan op het moment dat we zijn kalme aanpak hard nodig hadden. Zo kregen wij weer alle vertrouwen in de uitvaart van onze moeder. Flexibel en helder heeft hij meegedacht en het verloop van de plechtigheid heel goed begeleid in een prachtige zaal. Dankzij Jerry hebben we op onze manier een waardig afscheid aan onze moeder kunnen geven.

Anuli Croon

Dankbaar voor de fijne begeleiding

We zijn Jerry dankbaar voor de fijne begeleiding rondom de uitvaart van onze vader. We hebben hem ervaren als een warm, prettig en betrokken persoon met veel aandacht voor ons proces. Jerry denkt mee, is flexibel, regelt de zaken goed en het lukte hem om (op de achtergrond) goed om in beeld te krijgen hoe wij de uitvaart wilden vormgeven. Zijn praktische instelling en de rust die hij bracht in die verdrietige periode hebben ons erg geholpen. Mede dankzij zijn hulp en ondersteuning kijken we terug op een prachtig en indrukwekkend afscheid.

Heleen van Muijen

Een fijn en rustig persoon

Ik (wij) hopen je voorlopig niet meer nodig te hebben, drie keer binnen een jaar was heftig. Maar mocht het dan toch nodig zijn, dan is het een geruststelling bij jou terecht te kunnen. Je bent een fijn en rustig persoon en dat kan je goed gebruiken wanneer er veel op je afkomt als een dierbare komt te overlijden.

Familie Kronenburg

Prima verzorgd

De plechtigheid bij Daelwijck was voor ons allen prima verzorgd en met name de ruimte waar dit gebeurde, gaf ons allen een toch aangenaam gevoel.

Ook het informele samenzijn na de plechtigheid stemde ons tevreden, alleen de tijdspan was misschien te kort (was voor ons in het voorbereidende gesprek ook moeilijk te bepalen).

A uit Utrecht

Goede begeleiding

Erg fijne begeleiding gehad tijdens de uitvaart van mijn vader, opa en zus. Jerry stond elk moment voor ons klaar en was geen moeite teveel. Dacht graag met ons mee en zorgde ervoor dat alles geregeld was op een manier waarbij wij ons fijn voelden. In deze verdrietige tijd konden wij wel met hem lachen en bracht hij door zijn hulp rust in de situatie. Jerry we hopen je aankomende tijd niet meer nodig te hebben, maar als het toch zo moet zijn weten we je te vinden.

Heel erg bedankt voor alles!

Familie Boerema

Zeer zorgvuldig

De organisatie van de uitvaart verliep zeer zorgvuldig met veel Persoonlijke aandacht. Door mijn moeder thuis op te baren kreeg de hele familie tijd om afscheid te nemen. Wij wisten niet dat dit zo geregeld kon worden. Ook de crematie was heel mooi. De kleinkinderen hebben tekening in de kist gedaan en tijdens de crematie een kaarsje aangestoken. Heel veel dank voor alles!

Anja Vermeulen-Brinkhof

Een waardig afscheid

Je voelde goed aan dat het een kleine, sobere, maar toch waardig afscheid moest worden

Familie K. Uit IJsselstein

Veel zorg en aandacht

Jerry, heeft ons bijgestaan bij de uitvaart van mijn vader. Dit heeft Jerry met alle zorg en aandacht gedaan. Heel flexibel en meedenkend in de invulling van de plechtigheid. Het is een waardig afscheid geworden.

Familie Rodenburg uit Utrecht