crematie

Crematorium Daelwijck

Utrecht

Hooghiemstra Uitvaarten verzorgt uitvaarten bij crematorium Daelwijck.

Bel bij een overlijden: 06 - 12 32 07 13 (24/7)

Crematorium Daelwijck ligt in Utrecht aan de Floridadreef 7. Dit crematorium heeft twee aula’s. Aula 1 is de grote aula met ruim 200 zitplaatsen. In deze aula is een livestream mogelijk.

Daelwijck aula 1

Aula 2 is een intieme, sfeervolle aula en heeft 60 zitplaatsen. Ook in deze aula is een livestream mogelijk.

Daelwijck aula 2

Naast het crematorium ligt het uitvaartcentrum aan de Floridadreef 9. Bij het uitvaartcentrum is er gelegenheid om uw dierbare op te baren. Er is één 24 uurs kamer. Bij gebruik van de 24 uurs kamers krijgt u een eigen sleutel en kunt u op bezoek komen zonder afspraak te maken.

Kist in zitkamer

In dit uitvaartcentrum kunt u ook een condoleance houden. De gasten krijgen rustig de gelegenheid om afscheid te nemen van de overledene en ze kunnen de familie condoleren met hun verlies. Als iedereen afscheid heeft genomen dan sluit de familie na de condoleance de kist. De dag erna is de uitvaart. U mag zelf, met behulp van een baarwagen, de kist begeleiden naar de aula. De route naar het crematorium gaat door de tuin van Daelwijck langs de vijver naar de aula.

Voorbeeld van rouwkaarten

Supporters van wieg tot graf

Crematorium Daelwijck is gelegen in een mooi park met in het midden een vijver. Veel mensen kiezen ervoor om de as van hun dierbare in het park uit te strooien. De plek waar ook het laatste afscheid was. Bijzonder is de plek met de vier wit-rode stoelen uit stadion de Galgenwaard en het standbeeld met het FC Utrecht logo. Bij dit standbeeld is een uitstrooiplek gemaakt met hetzelfde gras als in de Galgenwaard. Als je op de wit-rode stoelen zit onder een grote boom kijk je uit op de mooie vijver.

Uitstrooiveld FC Utrecht

Neem nu contact op met uitvaartverzorger Jerry Hooghiemstra (dag en nacht bereikbaar op 06 - 12 32 07 13) als u een moderne uitvaartondernemer zoekt om u te helpen met het organiseren van een uniek en liefdevol afscheid.

Neem nu contact op met Hooghiemstra Uitvaarten

Uitvaartlocaties in Utrecht

Mocht u liever de catering op een andere plaats organiseren dan zijn er in de directe omgeving van crematorium Daelwijck te Utrecht verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan de Geertekerk te Utrecht of aan De Fabrique te Utrecht.

Blaaskapel

Na de uitvaart moet de as van de overledene minimaal 30 dagen bij het crematorium blijven. Deze wet is bedacht zodat in gevallen van een misdrijf justitie de as nog kan opvragen. U kunt een aanvraag doen bij justitie voor een vervroegde vrijgave van de as. Dit kan Jerry, begrafenisondernemer in Utrecht, ook voor u verzorgen.

Jerry met een bloemstuk bij de kist

Uitvaartondernemer in Utrecht en omstreken

Ik (Jerry Hooghiemstra) ben al meer dan 13 jaar werkzaam in de uitvaartbranche, waarvan 8 jaar als uitvaartverzorger. Ik ben een moderne en flexibele uitvaartondernemer die graag creatief met u meedenkt in mogelijkheden om het mooiste afscheid te organiseren.

Bel bij een overlijden: 06 - 12 32 07 13 (24/7)

Lees hier meer over Jerry.

Uitvaartverzorging in Utrecht: dag en nacht bereikbaar

Neem nu contact op met begrafenisondernemer Jerry Hooghiemstra (dag en nacht bereikbaar op 06 - 12 32 07 13) als u een moderne en flexibele uitvaartondernemer zoekt om u te helpen met het organiseren van een uniek en liefdevolle uitvaart bij crematorium Daelwijck te Utrecht.

Uitvaart met koets

Ik sta altijd klaar voor het beantwoorden van uw vragen over uitvaarten in Utrecht en omstreken.

Voorbeeld van rouwkaarten

Waarom kiezen voor uitvaartverzorging Jerry Hooghiemstra uit Utrecht?

Er zijn in Utrecht en omstreken meerdere uitvaartbegeleiders bij wie u terecht kunt voor het regelen van een uitvaart. Bij Jerry draait alles om een liefdevol en passend afscheid. Was de overledene een fervent motorrijder? Dan kunnen we de laatste rit ook per motor doen met in de zijspan de kist.

Bijzonder rouwvervoer per motor met zijspan

Ik help u graag om het mooiste afscheid te organiseren voor uw dierbare. Daarbij gaat het niet alleen om de dag van de uitvaart, maar ook om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart.

Bloemen in de natuur

Ik werk graag samen met lokale ondernemers die, net als ik, op een duurzame manier werken.

In mijn denken ben ik flexibel en ik hou het contact graag laagdrempelig. Bij mij geen wachttijden aan de telefoon of keuzemenu’s, maar direct contact en antwoord op uw vragen. U kunt rekenen op een zorgvuldige voorbereiding van prachtige uitvaart.

Bloemenband met ballonnen

Lees hier enkele beoordelingen van door mij uitgevoerde uitvaarten.

Neem nu contact op met Hooghiemstra Uitvaarten

Verder lezen


Terug naar het overzicht crematoria