crematie

Crematorium Domstede

Utrecht

Jerry Hooghiemstra is goed bekend bij Uitvaartcentrum Domstede en verzorgt al jaren crematies bij crematorium Domstede te Utrecht.

Bel bij een overlijden: 06 - 12 32 07 13 (24/7)

Crematorium en uitvaartcentrum Domstede in Utrecht

Crematorium Domstede is in 2016 gebouwd en ligt aan de Proostwetering 8 te Utrecht. Het moderne crematorium en uitvaartcentrum ligt dichtbij de afrit van de A2 en is hierdoor goed bereikbaar. Het parkeerterrein is erg groot.

De aula heeft 160 zitplaatsen en veel staplaatsen en is daarom zeer geschikt voor plechtigheden met veel gasten. In deze aula is er de mogelijkheid voor een livestream. Ook staat er een vleugel en hangen er twee beeldschermen.

Domstede grote aula

Het crematorium heeft ook een kleine aula die de “Huiskamer” wordt genoemd. In de huiskamer kunnen maximaal 25 personen het afscheid bijwonen. Je krijgt hier al snel een intieme sfeer.

Domstede huiskamer

Na de plechtigheid is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten in de koffiekamer. De koffiekamer is ruim en heeft veel lichtinval. Bij kleinere gezelschappen wordt de ruimte opgesplitst in kleinere delen. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het terras. Qua catering is er veel mogelijk, bespreek dit met de begrafenisondernemer.

Domstede koffiekamer

Neem nu contact op met Jerry Hooghiemstra (dag en nacht bereikbaar op 06 - 12 32 07 13) als u een moderne uitvaartondernemer zoekt om u te helpen met het organiseren van een uniek en liefdevol afscheid.

Neem nu contact op met Hooghiemstra Uitvaarten

Uitvaart in Utrecht

Jerry Hooghiemstra (uitvaartverzorger) verzorgt al ruim 8 jaar zowel crematies als begrafenissen bij crematorium Domstede te Utrecht.

Bloemenband

Uitvaartcentrum in Utrecht

Na het overlijden heb je verschillende opties voor het opbaren van de overledene. Dit kan thuis of bij een uitvaartcentrum.

Het voordeel van thuis opbaren is dat je op iedere moment even bij je dierbare kan zijn, ook ‘s nachts. Je kan iemand opbaren op een bed of in de kist/mand.

Uitvaart met koets

Het lichaam kan sneller achteruit kan gaan als de omgevingstemperatuur rond de 20 graden is. Een aparte kamer waar je de temperatuur laag kunt houden is aan te raden (hoe lager hoe beter). Wij verzorgen een koeling die onder het lichaam wordt geplaatst om het lichaam toonbaar te houden. Deze koeling (-18 graden) slaat af en toe aan om op temperatuur te komen, dit geeft een zacht zoemend geluid.

Uitvaart regelen

Op een uitvaartcentrum is de omgevingstemperatuur beter te regelen. Als je op bezoek wil komen dan kan je een afspraak maken. Bij uitvaartcentrum Domstede is er ook een 24 uurs kamer. Je krijgt dan een eigen sleutel en kan dan op bezoek wanneer je wil.

Bij uitvaartcentrum Domstede kan de overledene gedurende de dagen tot de uitvaart verblijven. Als je dat wil kan je iedere dag op bezoek.

Kist met bloemen

Wil je helpen met het aankleden? Ook dat kan. Natuurlijk begeleiden we je goed en doe je enkel wat je wil doen. Vaak hoor ik terug van mensen dat ze dit als heel waardevol hebben ervaren.

Op het uitvaartcentrum Domstede in Utrecht kan je ook een condoleance houden. Dit is vaak in de avond. De gasten kunnen dan afscheid nemen van de overledene (vaak is de kist dan nog open). Nadat de gasten afscheid hebben genomen kunnen ze ook de familie condoleren en even bij elkaar zijn.

Kist in zitkamer

Op de dag van de uitvaart verzamelen we bij het uitvaartcentrum Domstede te Utrecht. De familie kan zich rustig voorbereiden op het afscheid in de gezinskamer van Domstede. De gasten komen binnen in de ontvangstruimte, desgewenst leggen wij een condoleanceboek klaar.

Soms wil de familie zelf de overledene naar binnen brengen. In dat geval laten we eerst de gasten naar binnen. Als de familie dit niet wil doen dan zetten wij alles klaar in de aula en halen we als eerste de familie naar binnen en tijdens het eerste muziek komen dan de gasten naar binnen.

Bloemenband met ballonnen

Livestream bij de uitvaart in crematorium Domstede Utrecht

U kunt een livestream aanvragen zodat mensen vanaf thuis de plechtigheid kunnen bijwonen. Ook is er de mogelijkheid om een (beeld)opname te maken van de ceremonie.

Mocht u gebruik willen maken van een piano of andere livemuziek dan kunt u contact opnemen met uitvaartverzorger Jerry Hooghiemstra (06-12320713).

Jerry steekt kaars aan

Op het einde van de afscheidsplechtigheid kunnen de nabestaanden de overledene begeleiden naar de crematieruimte. Dit is een ruimte naast de aula. Hier zal dan het definitieve afscheid plaatsvinden. In overleg kan je er ook bij zijn als de kist de oven in gaat. Vraag van te voren een rondleiding aan, zodat je weet wat je kan verwachten.

Dragers

Bel Jerry op 06-12320713 voor een rondleiding bij crematorium Domstede in Utrecht

Na afloop van de afscheidsplechtigheid kan je gebruik maken van de koffiekamer van het crematorium Domstede in Utrecht. Wil je naar een andere locatie voor een andere sfeer dan zijn er dichtbij diverse mogelijkheden. Denk hierbij aan Restaurant Zuiver Utrecht op een paar minuten rijden van crematorium Domstede Utrecht of aan Key West Beachhouse Utrecht.

Uitvaartlocaties in Utrecht

Mocht de aula te klein zijn voor het gezelschap dan zijn er verschillende andere mogelijkheden voor de afscheidsplechtigheid in Utrecht. Denk hierbij aan de Geertekerk Utrecht of De Fabrique Utrecht. Heb je een groot huis of grote tuin dan mag je daar ook een afscheidsplechtigheid organiseren.

Kist

Uitvaartverzorging in Utrecht: dag en nacht bereikbaar

Neem nu contact op met begrafenisondernemer Jerry Hooghiemstra (dag en nacht bereikbaar op 06 - 12 32 07 13) als u een moderne en flexibele uitvaartondernemer zoekt om u te helpen met het organiseren van een uniek en liefdevol afscheid bij crematorium Domstede te Utrecht.

Ik sta altijd klaar voor het beantwoorden van uw vragen over uitvaarten in Utrecht en omstreken.

Voorbeeld van rouwkaarten

Waarom kiezen voor uitvaartverzorging Jerry Hooghiemstra uit Utrecht?

Er zijn in Utrecht en omstreken meerdere uitvaartbegeleiders bij wie u terecht kunt voor het regelen van een uitvaart. Bij Jerry draait alles om een liefdevol en passend afscheid. Samen gaan we op zoek naar manieren om de uitvaart zo mooi mogelijk te maken. Jij vertelt mij wie de overledene was en ik vertel jou wat er mogelijk is. Wist je dat we de laatste rit van de overledene ook per motor doen met in de zijspan de kist?

Bijzonder rouwvervoer per motor met zijspan

Ik help u graag om het mooiste afscheid te organiseren voor uw dierbare. Daarbij gaat het niet alleen om de dag van de uitvaart, maar ook om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart.

Bloemen in de natuur

Ik werk graag samen met lokale ondernemers die, net als ik, op een duurzame manier werken.

In mijn denken ben ik flexibel en ik hou het contact graag laagdrempelig. Bij mij geen wachttijden aan de telefoon of keuzemenu’s, maar direct contact en antwoord op uw vragen. U kunt rekenen op een zorgvuldige voorbereiding van een prachtige uitvaart.

Lees hier enkele beoordelingen van door mij uitgevoerde uitvaarten.

Neem nu contact op met Hooghiemstra Uitvaarten

Verder lezen


Terug naar het overzicht crematoria