crematie

Crematorium Noorderveld

Nieuwegein

Jerry Hooghiemstra, uitvaartverzorger, verzorgt uitvaarten (crematies en begrafenissen) bij begraafplaats en crematorium Noorderveld.

Bel bij een overlijden: 06 - 12 32 07 13 (24/7)

Crematorium Noorderveld ligt naast de begraafplaats van Nieuwegein aan de Structuurbaan 1. De aula is breed opgebouwd waardoor iedereen redelijk dichtbij de overledene zit. In 2011 is het crematorium grondig gerenoveerd en voldoet aan de eisen van deze tijd. De landelijke omgeving, met veel groen en water zorgt voor een natuurlijke rust.

Kist met bloemen

Het crematorium heeft een aula met 140 zitplaatsen, een aparte ontvangstruimte voor familie en belangstellenden, twee condoleanceruimten en een informatieruimte voor asbestemmingen. De aula kan ook gebruikt worden voor een avondwake of herdenkingsdienst.

Voorbeeld van rouwkaarten

Neem nu contact op met Jerry Hooghiemstra (dag en nacht bereikbaar op 06 - 12 32 07 13) als u een moderne uitvaartondernemer zoekt om u te helpen met het organiseren van een uniek en liefdevol afscheid.

Neem nu contact op met Hooghiemstra Uitvaarten

Jerry met een bloemstuk bij de kist

Uitvaartlocaties in Nieuwegein

Mocht u liever de condoleance op een andere plaats organiseren dan zijn er in de directe omgeving van crematorium en begraafplaats Noorderveld in Nieuwegein verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan restaurant De Middenhof, Down Under of Restaurant CĂ©line.

Blaaskapel met kist

Na de uitvaart moet de as van de overledene minimaal 30 dagen bij het crematorium blijven. Deze wet is bedacht zodat in gevallen van een misdrijf justitie de as nog kan opvragen. U kunt een aanvraag doen bij justitie voor een vervroegde vrijgave van de as. Dit kan Jerry, begrafenisondernemer in Nieuwegein, ook voor u verzorgen.

Kist in zitkamer

Uitvaartondernemer in Nieuwegein

Ik (Jerry Hooghiemstra) ben al meer dan 13 jaar werkzaam in de uitvaartbranche, waarvan 8 jaar als uitvaartverzorger. Ik ben een moderne en flexibele uitvaartondernemer die graag creatief met u meedenkt in mogelijkheden om het mooiste afscheid te organiseren.

Bel bij een overlijden: 06 - 12 32 07 13 (24/7)

Uitvaart met koets

Lees hier meer over Jerry.

Uitvaartverzorging in Nieuwegein: dag en nacht bereikbaar

Neem nu contact op met begrafenisondernemer Jerry Hooghiemstra (dag en nacht bereikbaar op 06 - 12 32 07 13) als u een moderne en flexibele uitvaartondernemer zoekt om u te helpen met het organiseren van een uniek en liefdevol afscheid bij crematorium en begraafplaats Noorderveld in Nieuwegein.

Uitvaart met koets

Ik sta altijd klaar voor het beantwoorden van uw vragen over uitvaarten in Nieuwegein en omstreken.

Uitvaartkist

Waarom kiezen voor uitvaartverzorging Jerry Hooghiemstra uit Nieuwegein?

Er zijn in Nieuwegein en omstreken meerdere uitvaartbegeleiders bij wie u terecht kunt voor het regelen van een uitvaart. Bij Jerry draait alles om een liefdevol en passend afscheid. Was de overledene een fervent motorrijder? Dan kunnen we de laatste rit ook per motor doen met in de zijspan de kist.

Bijzonder rouwvervoer per motor met zijspan

Ik help u graag om het mooiste afscheid te organiseren voor uw dierbare. Daarbij gaat het niet alleen om de dag van de uitvaart, maar ook om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart.

Bloemen in de natuur

Ik werk graag samen met lokale ondernemers die, net als ik, op een duurzame manier werken.

In mijn denken ben ik flexibel en ik hou het contact graag laagdrempelig. Bij mij geen wachttijden aan de telefoon of keuzemenu’s, maar direct contact en antwoord op uw vragen. U kunt rekenen op een zorgvuldige voorbereiding van prachtige uitvaart.

Lees hier enkele beoordelingen van door mij uitgevoerde uitvaarten.

Neem nu contact op met Hooghiemstra Uitvaarten

Verder lezen


Terug naar het overzicht crematoria