crematie

Crematorium Amersfoort te Leusden

Amersfoort

Hooghiemstra Uitvaarten verzorgt crematies en begrafenissen bij begraafplaats en crematorium Amersfoort.

Bel bij een overlijden: 06 - 12 32 07 13 (24/7)

Crematorium Amersfoort ligt aan de (toepasselijke genoemde) “Dodeweg”. Ook ligt op hetzelfde terrein de begraafplaats. Ook wel bekend als Rusthof.

Bloemenband met ballonnen

Het crematorium beschikt over twee aula’s. De Lichtzaal is een ronde, grote ruimte met veel licht en een strakke, moderne inrichting. Het plafond is voorzien van ledverlichting die in acht verschillende kleuren kan worden ingesteld. Er zijn 160 zitplaatsen en 200 staanplaatsen.

Rouwkaarten, voorbeeld

De mooie akoestiek in de zaal is perfect voor livemuziek. Er is een katheder met (loop)microfoon aanwezig en op een groot televisiescherm is het mogelijk om foto’s of een film te laten zien. U kunt ook gebruik maken van de vleugel.

Buitenterras, overkapt

De Torenzaal is ontworpen in de stijl van Dudok, met een klassieke, sobere inrichting. Er zijn 50 zitplaatsen en 50 staanplaatsen. Er is een katheder met (loop)microfoon aanwezig en op meerdere televisieschermen is het mogelijk om foto’s of een film te laten zien. In de zaal staat een imposant kerkorgel, waar wij een organist voor kunnen regelen.

Vrouwelijke dragers dragen de kist

Neem nu contact op met Jerry Hooghiemstra (dag en nacht bereikbaar op 06 - 12 32 07 13) als u een moderne uitvaartondernemer zoekt om u te helpen met het organiseren van een uniek en liefdevol afscheid.

Neem nu contact op met Hooghiemstra Uitvaarten

Uitvaartlocaties in Amersfoort en Leusden

Mocht u liever de catering op een andere plaats organiseren, dan zijn er in de directe omgeving van crematorium en begraafplaats Amersfoort verschillende mogelijkheden. Denk hierbij aan Restaurant Zuiver in Amersfoort of aan het Bergpaviljoen Bistronomique & Bar te Amersfoort.

Blaaskapel met kist

Na de uitvaart moet de as van de overledene minimaal 30 dagen bij het crematorium blijven. Deze wet is bedacht zodat in gevallen van een misdrijf justitie de as nog kan opvragen. U kunt een aanvraag doen bij justitie voor een vervroegde vrijgave van de as. Dit kan Jerry, begrafenisondernemer in Amersfoort, ook voor u verzorgen.

Kist in zitkamer

Uitvaartondernemer in Amersfoort en omstreken

Ik, Jerry Hooghiemstra, ben al meer dan 13 jaar werkzaam in de uitvaartbranche, waarvan 8 jaar als uitvaartverzorger. Ik ben een moderne en flexibele uitvaartondernemer die graag creatief met u meedenkt in mogelijkheden om het mooiste afscheid te organiseren.

Bel bij een overlijden: 06 - 12 32 07 13 (24/7)

Jerry met een bloemstuk bij de kist

Lees hier meer over Jerry.

Uitvaartverzorging in Amersfoort: dag en nacht bereikbaar

Neem nu contact op met begrafenisondernemer Jerry Hooghiemstra (dag en nacht bereikbaar op 06 - 12 32 07 13) als u een moderne en flexibele uitvaartondernemer zoekt om u te helpen met het organiseren van een uniek en liefdevolle uitvaart bij crematorium en begraafplaats Amersfoort.

Jerry bij een uitvaart met kist

Ik sta altijd klaar voor het beantwoorden van uw vragen over uitvaarten in Amersfoort.

Waarom kiezen voor uitvaartverzorging Jerry Hooghiemstra uit Amersfoort?

Er zijn in Amersfoort en omstreken meerdere uitvaartbegeleiders bij wie u terecht kunt voor het regelen van een uitvaart. Bij Jerry draait alles om een liefdevol en passend afscheid.

Was de overledene een fervent motorrijder? Dan kunnen we de laatste rit ook per motor doen met in de zijspan de kist.

Bijzonder rouwvervoer per motor met zijspan

Ik help u graag om het mooiste afscheid te organiseren voor uw dierbare. Daarbij gaat het niet alleen om de dag van de uitvaart, maar ook om de dagen tussen het overlijden en de uitvaart.

Bloemen in de natuur

Ik werk graag samen met lokale ondernemers die, net als ik, op een duurzame manier werken.

In mijn denken ben ik flexibel en ik hou het contact graag laagdrempelig. Bij mij geen wachttijden aan de telefoon of keuzemenu’s, maar direct contact en antwoord op uw vragen. U kunt rekenen op een zorgvuldige voorbereiding van een prachtige uitvaart.

Lees hier enkele beoordelingen van door mij uitgevoerde uitvaarten.

Neem nu contact op met Hooghiemstra Uitvaarten

Verder lezen