rouwkaarten

Rouwkaart & Advertentie

Rouwkaart

Om een rouwkaart persoonlijk te maken kun je één of meerdere foto’s gebruiken. Ook kan je een passende tekst bedenken. Vind je het moeilijk om teksten te bedenken vraag mij dan om voorbeeldteksten ter inspiratie.

Een eigen foto van de overledene op de voorkant is heel persoonlijk, maar niet iedereen staat graag op de foto. Verplaats je in degene die is overleden. Wat had hij/zij graag gewild en welke afbeelding past daar goed bij?

Onze professionele drukkerij heeft een eigen collectie met kwalitatief hoogstaande afbeeldingen. Hieronder zie je een deel van onze collectie. Standaard drukken wij op A5 formaat, maar op aanvraag zijn er ook afwijkende maten mogelijk. Tijdens het eerste gesprek kan ik alvast enveloppen en rouwzegels overhandigen, zodat je de tijd hebt om de verzending voor te bereiden.

Steeds vaker wordt er ook een digitale rouwkaart gemaakt (PDF) om deze vervolgens naar de genodigden te mailen.

Advertentie

Een rouwadvertentie kan worden gebruikt om veel mensen tegelijk op de hoogte te brengen van een overlijden. Dit wordt vaak gedaan bij een persoon die veel vrienden en kennissen heeft. Bedenk goed of een advertentie gewenst is, want advertenties zijn duur. De lengte van de advertentie en de oplage van de krant zijn van invloed op de prijs. Een familiebericht van gemiddelde lengte in een plaatselijke krant kost ongeveer 400 euro. In een regionaal blad kost dit ongeveer 800 euro en in een landelijk blad gemiddeld 1750 euro.

voorbeeld rouwkaart
voorbeeld rouwkaart
voorbeeld rouwkaart
voorbeeld rouwkaart
voorbeeld rouwkaart
voorbeeld rouwkaart
voorbeeld rouwkaart
voorbeeld rouwkaart