dragers en rouwvervoer

Rouwvervoer en Dragers

Rouwvervoer

Vaak wordt de overledene naar het crematorium of de begraafplaats gebracht met een rouwauto. De familie kan volgen met eigen vervoer. U kunt ook kiezen voor een volgauto in dezelfde kleur als de rouwauto. Een volgauto is praktisch als de plechtigheid wordt gehouden op een plek met weinig parkeergelegenheid. Er zijn volgauto’s voor 4 personen en voor 7 personen.

De meest gekozen kleuren zijn zwart of grijs, maar er is meer mogelijk. Ook een zogenoemde uitvaartbus, waarin u met het gezin en de overledene mee kan rijden naar de locatie behoort tot de mogelijkheden.

Laat u inspireren door de afbeeldingen hieronder. Dit is slechts een greep uit onze collectie. Wilt u de gehele collectie bekijken neem dan contact met mij op.

voorbeeld vervoer
voorbeeld vervoer
voorbeeld vervoer

Dragers

Zelf ben ik in de uitvaartbranche begonnen als drager bij begrafenissen. Een eervolle taak die ik met veel liefde en inzet vervulde.

Dragers worden vaak ingezet bij een begrafenis als de familie de kist niet zelf kan óf wil begeleiden naar het graf. Ik werk samen met jonge dames en heren die met veel waardigheid de overledene op de schouders kunnen dragen. Zij zijn ook in te zetten bij een crematie. Dan dragen zij bijvoorbeeld aan het begin de kist naar binnen en aan het einde de kist naar buiten. De gasten kunnen dan een erehaag vormen.

voorbeeld dragers
voorbeeld dragers
voorbeeld dragers